fredag 11 september 2009

Sodexhos "mat"lådor - en liten utvärdering.

Sodexos matlådor har fått en liten utvärdering. Patienterna tycker inte om dem. En grupp politiker som inbjöds att smaka var inte heller överförtjusta. Läs artikeln här.

Själv fick jag "nöjet" att smaka en chili con carne al á Sodexo för ett par veckor sedan. Min dotter var inskriven vid Astrid Lindgren över dagen och blev serverad en uppvärmd portion av den alltid lika trevliga personalen. Vi fick veta att fördelen mot förr var att min dotter kunde få mat när hon var hungrig och inte behövde vänta på matvagnen.

Min dotter är förtjust i mat och brukar aldrig klaga. Det gjorde hon inte denna gång heller. Men, hon åt väldigt lite av någon märklig anledning. Sedan gav hon maten till mig.
Jag tyckte inte om det. Inte smakade det mycket likt rätten det skulle föreställa. Frågan var om det var mycket kött alls i måltiden...

Sodexho och dess masservering av undermålig mat måste väl vara en av de största skandalerna på senare tid. Att sedan Maria Wallhager sitter kvar med stöd av de borgerliga är rent av lika osmakligt, som maten hon sett till att sjuka människor bjuds.

Tack till MP som kritiserat detta.

intressant
tidigare inlägg från undertecknad. läs här:1, och här: 2, eller här. 3
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

1 kommentar:

Synnøve. sa...

Kan det vara den där maten du blivit sjuk av?
Låter inte så allt för gott det där alltså.
Underligt att de får fortsätta med sin "goda" mat.....

Nu har jag varit i stallet med Elise. Det var så kul.
Ha det gott nu.
Krya på dig.
Kramen oss.

bakgrund