onsdag 14 maj 2008

*** vår ljuva miljö ***

Här åt vi vår frukost hela veckan. Det var så skönt med en hotellägenhet med bara det nödvändigaste i. Fyra barn och två vuxna behöver inte så mycket. En sparsamt möblerad två rum och kök på tredjevåningen. En fantastisk städerska och underbar utsikt.
Balsam för kropp och själ.
Rakt nedanför vår pool låg denna härliga pool, alldeles lagom för barnen. De små ville genast prova. De slet fram badkläderna och hoppade i med storasyster som övervakare.
Maken och jag ville hellre se oss om i omgivningarna, hitta närbutiken och se vad vi hamnat i för miljö. Visst ser det här ut som en variant på vår prästkrage?
Vallmoblommor i stilla bris... Värmande sol och blå himmel. Intill vårt hus låg kvarterets lilla familjerestaurang... Den provade vi förstås. Flera gånger. Innan resan var slut drack vi raki med ägaren :-)


Det regnar här i Stockholm i dag. Halsen känns som taggtråd, småungarna har löss och har fått lusmedel ingnidet så de ser ut som småtroll. Jycken och jag har tagit premiärtur på bussen till Skanstull. Hälsat på en käck liten jycke som en av de anställda äger, handlat på oss hö, spån och ett nytt koppel. Då vi var färdiga såg vi ändan på bussen, så det blev en sakta promenad hem genom stan. Och en lång middagslur sen :-)

Andra bloggar om: , , , , , ,

9 kommentarer:

annette sa...

Hej Cattis!
Nu blev jag väldigt sugen på att resa,var ett tag sedan sist, när jag ser bilderna och läser vad Du skriver så kom "suget "direkt.
Tråkigt med halsen, inte halsfluss?? Och ännu tråkigare med "lössen" men så är det idag och botemedel finns men förstått att det inte är kul att hålla på med.
Hoppas på bättring för Er alla, hur gick det med "lilla vovsen" förresten när Ni inte setts på ett tag?
Kram //annette

Mors Deka sa...

Välkommen hem! Ser fram emot alla trevliga inlägg med vackra bilder. KRAMEN!

Inger Maryissa sa...

Det ser verkligen jätte-mysigt ut, och jag kan tänka mig ni haft en fin och härlig semester.
Fina foton !
Och så speciell blomman ser ut som liknar vår prästkrage, och vallmo är också så vackra blommor.

Bara Gry sa...

Välkommen hem! Vad skönt ni ser ut att haft det. Inte alls fel att komma iväg lite. Även fast det är fint hemma nu, så går det ju inte att jämföra med värmen och att få bada...

Må så gott och ha en fin dag! Kram Gry

Livet i träsket sa...

Så mysigt det ser ut..

huga sa...

oj vad man blir sugen igen!! skulle vara skönt med lite värme snart..hoppas halsen och lössen ger sig iväg nu, det var ju verkligen ingen trevlig välkomstpresent!

huga sa...

ja halsen behöver ju inte ge sig iväg .... bara bli bra igen ;)

synne sa...

Nu blev jag sugen....
På att resa...
Ska gensast börja leta resmål. SKA ha med gubben.Han bara pratar om vart ni varit och när.....
Men nu fjädrar anamma ska det bli andra bullar.....
Hoppas du får bukt med lössen så det inte sprider sig...
Hörs av på msn under dagen...
Bamsekram från mig :D

Mags sa...

Men välkommen hem till regn och rusk va? En förkylning på gång låter det som men du får tänka på era dagar på Kreta. Härliga bilder som gör mig glad för er skull.
Jag har saknat dig.
Kram

bakgrund