söndag 24 februari 2008

*** liten visning och barncitat ***

Dessa kryddburkar stod i kryddhyllan i mitt föräldrahem. Jag är inte mycket för att spara/samla saker. Men dessa burkar tycker jag mycket om.
På bilden nedan står de kryddburkar som vi fann i makens samlingar i går kväll, eller rättare barnens farfars gamla samlingar.
Klar nostalgikänsla ....?
För övrigt kan två sexåringar vara mer "ansträngande" än hela barnaskaran tillsammans ;-)
Jag hade förträngt hur fnissig och stojig och fullkomligt okontrollerad vissa barn i den åldern kan bli då de har vänner på besök...
Vår lilla yngsta viol är "klassens clown" och det krävdes bistra miner för att få henne att sitta vid matbordet och äta någorlunda ordentligt med oss övriga *ler*

Så ett barncitat från lilla A och kompisen lilla A2
Vår dotter: A, kom och titta vad vacker jag blev i sminket.
Kompisen: Oj!

Är det dax att bli orolig ? ;-)

Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Livet i byn sa...

Barn är ju för härliga ;0)

Jag tror du kan ha rätt om färgen, jag tänker på samma sätt som dig. Om man sedan ångrar sig så går det ju att måla över.

~Livet i byn

synne sa...

Nej du behöver nog inte bli orolig alls. Inte än hehe.
Hälsa Lilla A och L när hon kommer och säg att jag saknar dom. Nu ska jag lägga mig. Resten snarkar redan. Sonen ska med J på jobb imorgon.Upp runt halv 6.
Nyttigt ;D
Sussa gott ni med.
Kram Synne och resten ;d

synne sa...

Virusvarning på min blogg.
Kolla där.
Synne :(

Norsidan No 25 sa...

Jag försöker också hinna med ett inlägg/dag... eller jag ska nog säga att jag tänkte hinna det. När jag började blogga vill säga... Nu är jag glad om jag hinner med några i veckan :) Du vet hur det är, det blir ibland inte som man tänkt.

Vi har nu spelat klart revy och jag har lite mer tid över. Tror jag iaf. Det är både och. Samtidigt som det är skönt att vi är klara för i år så är det lite tomt också. Man saknar alla galna upptåg och alla tokerier med resten av gänget. Men vi brukar ju träffas ändå och ha kul tillsammans. Men det blir lite tid över till att göra annat på helgerna.
Fast vi har haft lite strul på jobbet så det blir väl nästa grej att ta tag i nu då.
Är helt slutkörd, ska kramas med soffan och mannen i mitt liv :)
Sov godast. Kram Vero

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Peter här///Öppna inte på min sida "dinos"fick känningar i stortån,har inte öppnat men tror det är skit i den. Skicka vidare.

Maggan sa...

Men inte kan det vara din farfars burkar? De ser ut exakt som min mammas...nu fick jag verkligen svepas med till min uppväxt.
Kram

bakgrund