måndag 24 mars 2008

*** Fibro och på´t igen ***

I går var det gnistrande sol och sjön Nugurn såg ut så här...Maken, jag och valda delar av barnaskaran tog en prommis ner till sjökanten,
Solen sken så starkt att man skulle haft nytta av solglasögon...
Denna boll följde med oss och blev kvarglömd på åkern, så den får vi hämta...
Vi vände om för att komma till dukat bord :-)
Dagen i dag har varit en sådan där pestdag som jag får emellanåt. Huvudvärk, illamående och ont i kropp från topp till tå... Tack vare hjälp från andra vuxna i huset kunde jag få sova och knapra värkmedicin större delen av dagen.
Då jag började kvickna till så smått, tog "snadderdamen" och jag en liten prommis på runt huset. I dag har råken på Nuguren gått upp.
En liten tulpan tittar försiktigt upp ur gräsmattan oxå. Själv är jag bara så glad över att den värsta huvudvärken är borta. Aldrig är man väl så lycklig som då man just mått skit och återfår hälsan igen :-D

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Bara Gry sa...

Stackare! Inget kul att må dårligt, och särskilt inte när man är borta. Fast du är ju med familjen, och det är alltid skönt. Då går det att slappa av som om man vore hemma :-)

Fina bilder du har tagit!

Kram Gry

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Håper formen er bedre nå! Dere ser ut til å storkose dere i Kongsvinger, selv om det sikkert har vært litt kaldt der også? Nydelige bilder du har tatt, tusen takk for tipsene til meg, det setter jeg pris på :-)
Må bare si angående smultron- stället som var temaet i forrige innlegg; mitt sted er faktisk akkurat her hvor jeg bor! Hvorfor? Vel, det er en nærhet til naturen som jeg er avhengig av og samtidig ikke så langt til nærmeste by (10 min). Stille og fredelig samt fint å holde på med hester :-)
Tror, som du, at hver og en må finne ut hva som passer for dem. Noen kunne ikke tenke seg å bo utenfor en stor by, andre kunne ikke tenke seg å bo i en stor by, ikke sant?
God natt! Klem fra Britt :-)

Norsidan No 25 sa...

Tack rara Cattis för din gulliga och omtänksamma kommentar hos mig. Det värmer att så många tänker på en när det är tungt. Jag hoppas vara på banan snart igen :)
Har varit i stugan och försökt ladda batterierna, men de är fortfarande mer än tomma. Har ingen ork. Halsen är inte bra än, fastän jag räknar in på 4.e veckan nu.

Önskar dig och de dina en härlig vecka.
Allt gott!
Kram Vero

Nina sa...

Nej fy vad jobbit för dig din stackare.
Skönt att det börjar släppa i varje fall.
Sköna snöbilder du har varit ute och tagit.

Krya på dig.

Kramisar Nina

Mamma Millan sa...

ååååå såå vackert!!
Fina kort du tar!! Visar med natur bilder idag! Isiga sådana!!!

Tack för goa ord!!!

God fortsättning!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(\ /)*********************
( ..) ♥ KRAM MILLAN ♥
C('')('')*****************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

huga sa...

Jag får önska dig god bättring! fler olycksystrar ser jag...inte alls roligt vara dålig när man är borta.

Pixi sa...

vackra vinterbilder!må gott,P

mia dh sa...

Skrutt och elände med värken men vackra foton har ni tagit, vilken underbar miljö att vistas i. Ha det fortsatt toppen och hoppas du slipper det onda.

bakgrund