lördag 15 mars 2008

*** Så var det klart ...***

...vem som representerar Sverige i Serbien . Det blir som tippat Charlotte Perelli. Bara att lyckönska henne. Det måste varit en stor press för henne att vara storfavorit.

Jag tycker det var många låtar som var bra i årets final och hade gärna sett bröderna Rongedal på första plats. Röstade flera gånger och maken undrade oroligt om jag inte kom fram.
Jodå, det gjorde jag visst det ~flera gånger ;-)
I vilket fall som helst så kommer Charlotte att representera oss väl. Hon är ju en driven artist med trevlig framtoning till skillnad från la diva fröken Häggkvist. Sorry, men hon har ställt till det för sig själv med sin framtoning.

*

Hittills har helgen varit toppen. Den började redan i går eftermiddag (fredag) med kompisalas för 12 åringen. Två kompisar stannade över natten. De lade sig sent och steg upp tidigt... Insåg att då jag varit ute med jycken och serverat dem frukost hade klockan inte ens hunnit bli 8. På en lördag...
Sen ville de låna "storebrors" rum där det finns playstation. Jag hann inte mer än påpeka att han nog ville sova en stund till då han kom upp och släppte in dem. Det gick ändå inte att sova med tre fnittriga tjejer i rummet intill.

Idag har vi haft trevligt besök och fler kamrater till barnen här. Det är nästan mer regel än undantag att en eller ett par extra ungdomar sover här då det är helg.
Jag tycker det är bra.

Då vet jag vart jag har dem ;-)

Nu är jag lagom mör och även valpen. Jag hoppas att hon sover länge i morgon bitti...

2 kommentarer:

synne sa...

Din stackare, så tidigt uppe hehe....Så är det med småbarn i huset haha.....
Tänk att sonen var så snäll :D
Nu är det en dag mindre tills ni kommer. Jag har nedräkning.
Hälsa guddottern och säg att jag började nästan gråta så glad blev jag när hon sjöng i telefon. Ska väl säga att de andra kunderna på Lidl kikade lite konstigt på mig hehe.
Jobbar nu. Färdig om två timmar. Då ska jag sova......
Nattakram Synne :D

annette sa...

Jag som bara sett finalen tycker det var många bra låtar, Charlotte, Rongedal och BWO var mina favoriter, Bröderna Rongedal hade varit lite udda och kul att skicka tycker jag, men Charlotte kommer att representera oss väl, sedan är det ju knepigt med hur Öststatsländerna röstar och håller på varandra, det kan vi ju inte påverka.
Ha en fortsatt skön helg, skall sätta fart och tvätta fönster, vill ha fint till Påsk.
Kram // annette

bakgrund