onsdag 3 juni 2009

Förr hade man rullat vissa i tjära och fjädrar...

Grönt är skönt!
Det brukar jag säga.
Fast piller som är gröna och som man ska gå ner i vikt av?
Kommer ni ihåg Lasse Åbergs sällskapsresa och killen som tillverkade bantningschips av hönsfoder? Det var visserligen ett påhitt och han blev lyckligtvis avslöjad och fick gå i konkurs.
Dessa gröna piller har innehåll som man plockat ur spenat och möss har gått ner i vikt av dem.
Så då tycker man att det borde fungera bra på feta människor också. Möss som människa, eller nåt.Om man äter spenaten direkt för att ta en billigare genväg, ska man inte tro att man går ner i vikt eftersom kroppen inte är gjord för att smälta gräs...
Visserligen har man gjort en liten studie och fått några tjockisar att få lite smalare midjor. De klagade dock på smaken. Kanske är det så att de gick ner i vikt av rent och skärt illamående.
Bra tips. Bara ät något skitäckligt så du tappar aptiten. Du kan säkert hitta något gratis i naturen eller varför inte längst in i skafferiet eller kylskåpet. Du vet där de bortglömda sakerna står.

Nä fy tusan för pillerindustrin och de som sitter och plockar pengar av feta, olyckliga människor som snällt följt livsmedelsverkets skitrekommendationer under alla år.

Eller de som får fickan full av pengar genom att tillverka antibiotika som ska ges till grisar för att få dem att växa och bli feta. Sen kan vi alla få pandemier av antibiotikaresistenta sjukdomar, då vi naturen blir nersölad med antibiotika rester.

Människan är bra smart.

Kanske smart nog att börja äta naturlig mat som mättat fett och protein som inte passerat genom livsmedelsindustrins manipulerande industri?

intressant
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Grattis, din blogg är nominerad till Årets Blok!

Du kan läsa mer om tävlingen ”Årets Blok” på www.vulkan.se.

För att vara med i tävlingen ska du välja ut de bästa inläggen i din blogg och och publicera dem i en bok på www.vulkan.se
Blogg + bok = Blok!

Vänlig Hälsning Vulkan.se

Alla bär på en berättelse - har du gett ut din?
På vulkan.se har 9000 unika titlar skapats sedan start.

bantningspiller sa...

nice blog

bakgrund