söndag 6 september 2009

Två doser "ofarligt" kvicksilver till oss var...

"Eftersom det är så fruktansvärt bråttom att vaccinera hela Sveriges befolkning mot den "hysteriskt farliga" svininfluensapandemin ( läs årets extra smittsamma influensa) har man tagit beslut om att köpa in vaccin i tiodosers ampuller. Dessa innehåller kvicksilver som en kvicksilverforskare säger kan orsaka hjärnskador på foster och barn.
Läkemedelsverkets representant säger i stället att vaccinet är ofarligt och förresten är risken med influensan större än risken med vaccinet. Så det så.
Så svenska folk, var nu solidariska med varandra och besök vårdcentralen och ta era två doser med vaccin/kvicksilver.

Själv skulle jag nog föredra att jag eller mina barn fick influensan framför risken att drabbas av ADHD eller autism, därför tänker vi inte ställa oss i kön...

intressant
aftonbladet, svd, sydsvenskan, sydsvenskan2,
Andra bloggar om: , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

WHO sprider pandemier - och är stolta över det!

http://www.infowars.com/who-admits-to-releasing-pandemic-virus-into-population-via-mock-up-vaccines/

Anonym sa...

Svininfluensan testar svenska journalistiken och publikationers integritet. En nydefinierad pandemi får onekligen en hel del konsekvenser. Ett otestat vaccin med giftiga ingredienser väcker frågor. Tamiflu ger 12 timmar mindre sjukdomstid men samtidigt svåra psykologiska effekter, ibland till och med självmord. Ett vaccin görs för ett virus som nu är mildare än en vanlig influensa. Detta vaccin kan inte ha någon effekt på en ny mutation - ingen i sveriges journalistkår ens nämner detta! Svåra bieffekter inklusive dödsfall och förlamningar för tusentals svenskar - fullständigt tyst! Och så klagar ni på att folket blir tvungna att bilda sig egna uppfattningar och teorier om vad som egentligen pågår. Att vacciner faktiskt helt ifrågasätts på goda grunder lyser med sin frånvaro. Journalisterna i sverige är antingen dumma eller kontrollerade. Inget journalistiskt arbete görs vad gäller svininfluensan - det får medborgarna själva ta hand om. En skandal. Svenska media har verkligen inte imponerat hittills. Politisk styrka är tydligen att rätta sig i ledet och rapa upp pressmeddelanden och officiella uttalanden. Var är undersökningarna, frågorna, grävandet och den objektiva granskningen? Gammelmedia är en del av etablissemanget, makten och lögnapparaten i samhället. Hur känns det? Sover ni gott? Någon skam har ni väl inte kvar i kroppen? Vill man veta vad som pågår får man lita till helt fristående källor som www.theflucase.com och andra

Anonym sa...

Vill bara påpeka att man inte får ADHD eller autism av något vaccin. Det är medfött!

Cattis sa...

kan vara så att det är medfött, eller att man är född med en ökad sårbarhet. Det tror jag faktiskt inte är helt klarlagt. Allra helst som vissa läkare säger att exempelvis adhd inte ens existerar.

Bo sa...

Vi har lagar, regler och förbud som har satts i god demokratisk anda. Det finns ingen anledning till att inte respektera detta när det gäller råd om kvicksilver. Kvicksilverförbudet grundar sig i en kunskap och den kunskapen säger att vi ska inte använda oss av läkemedel innehållande kvicksilverföreningar, trots de låga värden som förespråkas. Ingen har kontroll över dessa värden och dess effekter. Det kan leda till evig vård för den som drabbas. Evig vård är inget liv för en människa i dessa virriga tider. Kvicksilverepoken är över och det är rådigt att ta fram vacciner utan kvicksilver, vilket är möjligt. Amalgamskadefondens generalsekreterare Thomas Karlsson har gjort en granskning av den märkliga förhistorien till Socialstyrelsens upphandling av influensavaccinet. Thomas redogör även för vad Mats Berlin, landets främste expert på kvicksilver, har för uppfattning i vaccinfrågan. Vi får hoppas att vi inte blir så sjuka som vi befaras att bli och att det istället är en hysteri grundad i en okunskap som måste behandlas. Vi får också hoppas att konflikten som finns inte grundar sig i att ingen vill ta ansvar för de amalgamskadade, redan dömda till vård. Det finns ingen anledning att fastna i skäliga värden och nivåer av kvicksilver. De sista månaderna av hälsotänkande och medial information är det mest konstiga jag någonsin upplevt. - Och jag vill inte skylla detta på motståndare till ett kvicksilveranvändande, snarare så har det lett till en ökad kunskap som länge legat dold i arkiv och journaler.

Cattis sa...

Visst är det helt sjukt att vi helt plötsligt ska injicera kvicksilver i hela svenska folket...

Och inte många verkar ha reagerat på det.

Anonym sa...

Men kvicksilver har ju använts till vaccin vääääldigt länge.. inte bara nu. Om det fanns ett samband mellan stora skador och kvicksilver som hållbarhetsmedel hade det väl kommit fram? Eller?

bakgrund