fredag 3 juli 2009

Sommaren, maten, miljöpartiet och Splash...Solen har varit mer än måttligt generös under den senaste tiden. Därför har jag försummat både bloggen och mina nätvänner. Men nu är jag här igen. Solbränd och seg i huvudet av all kvavhet. Ute går åskan och råder snart bot på eländet. Lilla jycken ligger vid mina fötter och skakar eftersom hon ännu inte förstått sig på åskan. Här går teven och datorerna är på. Diskuterade just med äldsta flickan om man ska dra ur alla kontakter eller om det är okej att totalt ignorera vädrets makter. Då jag var liten skulle man definitivt dra ur all el. Nu bor vår familj i hyreshys och våra datorer är trådlösa... Någon som vet om vi är säkra eller inte?

Läste just i nättidningen att miljöpartiet tagit ställning för den "offentliga" maten. Allt låter toppen och jag blir så himla nöjd över att jag röstade grönt och att jag gick med i partiet i samband med valet till Europaparlamentet. Det enda jag saknar är ett ställningstagande, inte bara mot transfetter, utan även mot margarinet.
Härvan med Sodexos avtal för sjukhusmaten blir bara mer obehaglig ju mer som kommer fram. Ändå envisas Maria Wallhager med att sitta kvar och låtsas som ingenting. Märkligt och oönskat beteende tycker jag.

Själv har jag hittat drömjobbet i form av vattenkaneprovare, eller som det kallas Splashtestare för fritidsresors nya reseattraktion. Någon som vill hålla tummarna för att just jag och dottern blir uttagna till att få prova och dokumentera detta?

intressant
Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar:

synne sa...

Godmorgon.
Sommaren bjuder på sitt bästa väder.
Men vet du, här regnar det idag. Det är så härligt....
Luften är skön, det går att röra sig utan att bli genomsvett.
Jycken är framme och katterna ligger på trappan....
Idag ska jag ut och bara stå och låta regnet falla på min fukttörstande kropp....
Visst har jag sagt att jag älskar regn?

Maten är det ständiga diskutionsämnet. Vad har det kommit fram mera om sodexa?
Följer inte med här vettu....

Bra bild, den borde fungera i jobbansökan...

Nu ska jag ta ut frallorna ur ugnen. Fixa frukost och så bär det av till stan en tur...
Tur det regnar :D
Kramen oss här.

bakgrund