torsdag 20 december 2007

*** Gran Canaria ***

Min ystra syster och jag var på Gran Canaria för några år sedan. Det var så härligt att åka i väg mitt i vintern. Vi ville ha SOL. Fast... det var rekorddåligt väder just när vi var där... Vi fick göra utflykter och shoppa istället ;-)
Och Havet var hypnotiserande att titta på...
En riktigt fin dag fick vi så vi lyckades bränna oss oxå. Innan vi slog oss ner här i fyrhjulingsspåren för att sola hade vi tagit en lång promenad i sanddynerna med en paus nära en märklig man. Han slog sig ner och slog upp ett parasoll. Sen tog han av sig badbrallorna och visade hela röven med ... fruktkorg och allt. Syrran och jag blev alldeles förfärade och fnissiga om vartannat. VAD sysslade han med. Efter ett tag flyttade vi oss för han var totalt ogenerad över sitt beteende och skulle tydligen ligga så och vädra sina nedre regioner trots att vi satt mitt i synfältet.
Då vi vandrade bort mot mer påklätt sällskap upptäckte vi fler ogenerade människor med tuttar och dingelidonger och bilringar i full frihet.

Alltså ~ Vi hade förirrat oss till nudiststranden :o)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Scaniatjejen sa...

Haha ja så kan det vara ibland, man tittar förvånat på vad andra har för sig bara för att sedan upptäcka att man själv är den som inte riktigt passar in;-) Vilken vacker bild på havet! Och många vackra bilder i inläggen längre ner också, blir så inspirerad. Skrattade igenkännande åt ditt bestyr att fånga skuggorna på väggen på bild.:-)
http://scaniatjejen.blogg.se

Cattis sa...

jo det var ju lite snopet *s
men rätt typiskt syrran och mig :-)

Tack!

mm trodde bara det var jag som var så knasig ;-)

bakgrund