lördag 29 december 2007

*** Kräsen ***

Våran vackra katta är kräsen. Vi brukar alternera mellan två torrfoder hemma. Nu har ja köpt en STOR säck av den ena varianten fast i lite lättare form.
(Den var lika tung att bära hem, men själv innehållet ska göra kastrerade, lata, innekatter lättare.)
Det är bara det att kattan tycker inte det smakar bra...
Hon har försökt förmedla det hela dagen. Talat om för matte att matskålen behöver fyllas trots att där ligger mat. Av den nya, osmakliga sorten.. *rynk på nosen*

I ren desperation hoppade hon upp på vår bardisk där vår stora ormbunde står.
En rejäl tugga någonstans i mitten...
Det är bättre en dietmat
Så de så!

Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

stina sa...

Kul att du tittade in i min blogg! Vilka vackra foton du tar! Ser att du bor på söder jag va faktiskt där i dag och tog en fika i Skrapan! Kram stina

Cattis sa...

Stina:
Alltid kul att läsa andras bloggar.
Tack för komplimangen :-)

Jeanette sa...

Hej Cattis!
Min dotter rekommenderade din blogg så givetvis måste jag titta förbi. Och det är inget jag ångrar. Vilka fina bilder du tar! Log åt texten med kräsna kissen. Våra har levt på light foder i flera år....men så fort min mamma ( kallad fisktanten) har passat dem har vi en hopplös vecka med ständigt ylande framför oss. Hon matar dem nämligen med nykokt torsk! Därav namnet! Hon tycker SÅ synd om de små ( läs gigantiska) liven som skulle vara ensamma hela helgen medan vi var i Stockholm så hon var ju tvungen att trösta lite... Ja, ja vad gör man! Hon menar ju väl. Men än så länge har de varken gått lös på granen eller växterna. Dröjer innan de blir vegetarianer tror jag.

Kommer tillbaks snart igen!

Kram
Jeanette

synne sa...

Stackars "små" djur. Tänk att vara tvungna att äta lightfoder hihi! Nej då, dom mår bara bra av det. Bägge två! Ge inte upp, dom vänjer sig snart när dom ser att det inte serveras något annat. Min blogg är borta! Finner inte bloggtopp.com än gång! Din make tror sidan är hackad eller att servern rasat! Det jag undrar är, är det någon mer här som har råkat ut för det samma som har bloggen på bloggtopp.com?
Kram från nabolandet.
Ps, maken är lite bättre nu. :)

Cattis sa...

jeanette:
Å vad jag skrattade då jag läste din kommentar :o)
Känner igen ylandet.
Ena kissen här är fullkomligt galen i kokt torsk! och räkor...
Står på golvet och är hysterisk innan hon får smaka.
Det är oxå hon som klagar mest över lightfodret. Tog hem dessa mysiga kissar från kattvärnet för ett och ett halvt år sedan och de har blivit tyngre... trots att de var fullvuxna då de flyttade hem till oss.

Du är alltid välkommen tillbaka och jag tittar in till dina fina bloggar oxå!

Cattis sa...

Synne: vad tråkigt!
Du som just kommit igång. Börja blogga på blogger istället...
www.blogger.com
eller tipsar maken
www.wordpress.com

bakgrund