lördag 15 augusti 2009

Det är hårt att vara hund - och matte

I går var jag jätteduktig - och mattarna också. Bara en gång bajsade jag inne. Det var så konstigt. Matte hade just varit ute med mig och det blev ingenting, varken ett eller två. Men när vi kom hem kände jag att "nu var det dags". Jag skyndade mig in i mattes sovrum och gjorde både ett och två bakom hennes säng.
Sen fick matte plocka upp det. Så kan det gå.

Sedan var matte ute med mig halv ett och halv tre i natt, så jag klarade mig jättebra. Efter att matte varit ute med mig klockan 6 blev det så där konstigt igen. Tänk att jag var inte alls i behov när vi var ute. Men sen, alltså, lillmatte har ju en sådan härlig grön matta. Den är nästan som en gräsmatta. Där kan man faktiskt göra nummer 2. Fast lillmatte blev jättearg. Hon gillade visst sin matta bäst utan hundhög. Hon tyckte att den luktade illa.
Vet ni vad hon sa, mer!?

Mamma, jag tycker att Billy är så jobbig nu. Om vi lämnar tillbaka honom, kan vi göra något annat för pengarna.


Jag blev alldeles rädd en stund. Men så hörde jag matte säga att det skulle de inte alls göra. Den här familjen lämnade inte bort sina medlemmar bara för att de är lite jobbiga, alltså. I så fall skulle lillmatte också ligga risigt till emellanåt. Pust!
Så skönt, alltså. Här gillar folk en fast man bajsar på mattan. Tror att matte och jag ska sova en stund nu. Man blir trött av att springa ut och kissa om natten.

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 kommentarer:

synne sa...

Det är vid sådana tillfällen du skulle bo i ett hus på landet. Där valpen kan vara ute hela tiden och bli fort rumsren....

Bara att fortsätta plocka bajs med andra ord :D

Så liten lilla A har blivit plötsligt...
Hur ska det gå? Hoppas hon får tillbaka sina långa ben snart igen.
Men en kul bild var det allt iallafall.
Kramen en trött-med-huvudvärk-seg Synne.

hugan sa...

hehe ja det är då för sött med de små lurviga....kul kommentar av dottern ;) Fortsatt lucka till med den lille krabaten!

bakgrund