tisdag 18 augusti 2009

Om arga lappar, kiss, spott och matrester.

Min matte säger att jag är en riktig gottepåse. Hon säger också att när jag sover - då är jag sööt.
Jag har blivit så duktig så och gör oftast både nr1 och nr2 utomhus. Det är ett himla springande in och ut, in och ut, in och ut. Matte får bära mig ner i trappan för jag är så klumpig i min lilla valpkropp än så länge. Ibland tar vi hissen. Den är hyfsat obehaglig. Det killar så i magen. Men matte säger att det är bra att öva på att göra mindre behagliga saker också. Annars är man bara en liten lort.
I går då vi tog en tur i vår hiss hade någon satt upp en lapp på väggen. Matte, jag och "syrran" kliade oss lite här och var och funderade över budskapet...
Kika här nedan så ser ni vad det är för lapp vi har i hissen nu. I går stod det inte under det svarta som någon klottrat dit. Nog för att jag kissar i sovrummet ibland, när jag glömmer mig, men aldrig har jag gjort det i hissen. Kanske någon annan gjort det - tänker ni. Inte har vi då sett det. Inte har vi sett något spott heller. Matte brukar köra upp matkassar i hissen nästan var dag, så nog borde hon sett spott och kiss någon gång om det vore ett problem?

Så lilla Evye vi undrar vad du råkat ut för som fått dig att skriva denna arga lapp. Tydligen är det fler som undrar. Tillexempel han/hon som strukit över inte och gjort budskapet till en uppmaning i stället. Det är nämligen så med arga lappar, de provocerar ofta mer än vad de gör nytta. Det säger i alla fall min matte.

OM man skulle skriva en arg lapp i vår port och porten bredvid skulle den handla om att det är snuskigt och dumt att kasta ut matrester, såsom revbensspjäll, kycklingskrov, gammal sallad, bröd, äpplen, burkar och gamla trosor. Så säger matte.

Själv tycker jag det är heeeelt okej. Det är gott att se vad som hamnat där för dagen.
Fast matte säger att jag inte får gå dit alls. Jag kan få ont i magen.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

synne sa...

Hon kanske är rädd för hundar och har sett att det bor hundar i trappuppgången. Men man undrar ju vad som får en person att skriva så där...
Kramen Synne.

bakgrund