tisdag 26 maj 2009

Naturligt, animaliskt fett på framgång


GP har en artikelserie om fettet i maten. I dag jämför man lchf, GI och livsmedelsverkets rekommendationer. De olika företrädarna är Annika Dahlqvist, Fredrik Paulun och Åsa Brugård Konde. Jag tycker tongångarna börjar låta lite mildare och livsmedelsverket ger ett visst erkännande till lchf-kosten eftersom den uppenbarligen fungerat för en hel del personer, fast, förstås så vet man ju inte vad som kommer att ske på sikt med den kosten då...

Vad som händer på sikt då man äter som livsmedelsverket rekommenderar vet man ju dock, eller hur?
Är det möjligen vanligt folks insikt som avspeglar sig i textet som ni kan göra i anknytning till att ni läser hela artikeln?

intressant
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

5 kommentarer:

synne sa...

Var inne och läste. Jag tror att folk börjar få upp ögonen nu. Dessutom kommer det gå fort nu tror jag.
Det är bra.
Kram Synne.

Cattis sa...

Det får vi hoppas :-)

Anonym sa...

Bra att folk struntar i livsmedelsverkets rekomendationer!
Sen kan man ju undra hur det går på sikt med LCHF.....så som människan har ätit i miljontals år. Mättat animaliskt fett,fisk, nötter och rötter......hmm undra om man kan bli sjuk av det i längden? Oj, oj jag tror jag satsar på margarin och spannmål isället, det har ju varit modernt i minst 100år!!! Ps glömde lightprodukterna, helt coolt!!!Hmm fast light har bara varit modernt i typ 20år.....Hur ska jag göra för att vara "inne"? Säger bara: Skit i kostråden!!!!

sannof sa...

Mat är en djungel.. men äter vi husmanskost med naturligt socker och fetter så inbillar jag mej att kroppen mår bra..Ha en fin dag..=)

bantningspiller sa...

nice blog

bakgrund