lördag 23 maj 2009

Skippade läsken och resten av kolhydraterna - tappade fem kilo.


Dottern, 15 år och som haft lite "babyhull", kom hem efter en vecka hos sin far. Byxorna hängde där bak och midjan var mer markerad än vanligt. Förövrigt verkade dottern piggare och fräschare än vanligt, vaknade t. om 9.45 i morse, vilket är väääldigt ovanligt för henne.
Vid morgonfikat berättade den unga damen om hemligheten bakom förvandlingen. Hon hade inte druckit läsk under hela veckan, och inte heller rostat bröd och potatis. Däremot hade det slunkit ner en dajm, det enda sockrade under hela veckan. Hon hade alltså ätit lchf utan att vara helt medveten om det själv och tappat osannolika fem kilo, utan att svälta sig.
På frågan om hon varit hungrig då, svarade hon bara:

"Nej, varför skulle jag ha varit det, jag åt ju bara mycket av de godaste sakerna."

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

huga sa...

Men 5 hela kilon på en vecka?!! Det sägs väl vara hälsosamt med 1 kilo per vecka. Hur ska detta sluta? Undviker åxå kolhydrater men inte fasiken verkar det hjälpa en lönnfet en inte...! Roligt att det funkar för henne!

synne sa...

Härligt J :D
Grattis.
Hoppas kanske vi ses om en vecka.
Kramen Synne.

Cattis sa...

Huga:
dottern har nog inte mer babyhull att ta av och käkar inte så strikt alltid. Men däremot har hon druckit väldigt mycket läsk och tappade hon fem kilo på att sluta med det så kan jag inte se att det kan vara ohälsosamt då hon ätit rejält av rätt saker. Hon är väldigt aktiv så jag gissar på att hon har hög förbränning också. Tror inte hon har ambition att gå ner mer i vikt nu.

Synne: japp, det gör ni, hon kommer att delta i flyttandet med liv och lust :-D

bakgrund